„Влизането в Шампионската лига не е фикс идея пред отбора на Левски”, заяви Наско Сираков на пресконференция, организирана от дискусионен клуб Дерби. Изпълнителният директор на „сините” допълни, че тази цел е била определяна като задължителна през миналата година, но вече е изпълнена от клуба.

„Даваме си сметка, че ще бъде много трудно особено ако не сме поставени, но дори и да е така има отбори сред фаворитите, които може да победим”, каза силният човек на „Герена”.

„Ако не успеем да влезем в групите на Шампионската лига, няма да правим никакви трагедии. Ще направим всичко възможно, ако не влезем в Лигата, да попаднем в групите на УЕФА. Там ще бъдем ангажирани в европейските турнири поне до края на календарната година”, сподели босът.

Относно предстоящия финал за Купата на България, Сираков категорично, заяви че Левски притежава най-добрите индивидуалности. „Ще покажем в четвъртък, че имаме най- добрите футболисти в България. Не очаквам мач, подобен на този с Локомотив София. В Стара Загора ще се сблъскат треньори с различни футболни философии. Очаква ни много интересeн мач. Купата на страната е цел номер едно пред Левски, след като решихме първенството.

Сираков призна, че не е очаквал Левски да стане шампион на стадиона на прекия конкурент - Локомотив София. Според изпълнителния директор на „сините”, това първенство е било по-интересно от предното, защото Локомотив София се е включил в надпреварата за златните медали.