„За първи път нашия отбор не създаде нито едно положение, играхме само между 25-тата и 30-тата минута, а не може срещу ЦСКА да играеш само 10 минути”, заяви изпълнителния директор на Левски Наско Сираков след загубата на „сините” във „вечното дерби”.

„Всичко опира до мотивация и желание за победа. Най-страшното е не това, че загубихме от ЦСКА, а начинът, по който игра нашия отбор”.

„През пролетта ще има много нови имена, но това не означава, че изпускаме сезона. През следващата седмица може да се появят нови футболисти”.

Сираков намекна, че някои играчи от сегашния състав ще бъдат изгонени: „За тези футболисти, които изписаха със златни букви имената си в нашата история, мога да кажа, че ще излязат през парадния вход”.

„Не мисля, че Антон Генов повлия на развитието на двубоя, като футболистите му помагаха за това. Дали ще има глоби ще реши собственикът, но за футболистите най-голямата глоба е загубата”.

„Сираков се изказа изключително ласкаво за бранителя на „сините” Юсуф Рабех: „Той е един от най-добрите ни футболисти, радвам се, че имаме такъв играч в нашия състав”.