Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков остана доволен от показаното от футболистите на „сините” въпреки равенството 0:0 със Славия. Босът на „шампионите” заяви, че не може да вини тима заради лошия терен на стадиона в „Овча купел”.

 

„Не мога да обвинявам нашите футболисти за нищо. През целия мач търсиха победата, бориха се. Разбира се през второто полувреме стана изключително трудно да се играе и да се подава топката. Теренът стана много труден и не можем да обвиняваме никой за това”, коментира Сираков.

 

„Отборът на Славия също се бореше, искаше точката и успя да я постигне. Пак казвам, като цяло съм значително по-доволен от представянето на отбора от това, което беше в предишните ни два мача”, продължи босът на „сините”.

 

„Имаме един изключително тежък мач, който ни предстои в сряда (с Черноморец за Купата на България). Нормално е футболистите и като цяло отбора да са затормозени от липсата на резултати и при всички положения гостуването ни в Бургас ще бъде много тежко. Това е един мач, който трябва да спечелим, за да можем да проведем една нормална подготовка и през пролетта да изглеждаме по друг начин.”

 

„Надявам се, че футболистите от тук нататък ще забравят по-бързо за това, което се случило и ще продължат с такова желание да търсят победата както днес и тя ще дойде. Губим точки защото не успяваме да реализираме. Днес създадохме положения, които отбор като нашия трябва да реализира”, каза още Сираков.