Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков обяви, че не е нормално Емил Костадинов да влиза в съдийската стая преди футболен мач на ЦСКА.

„Аз знам със сигурност, че е влизал в съдийската стая преди мача с Черноморец. Естествено, че това е ненормално. Този въпрос го задайте към него, аз никога не съм влизал в някоя съдийска стая по какъвто и да е повод”, отсече Сираков.

„Като гледам, колко смело играе ЦСКА не очаквам мач с много голове”, прогнозира Наско Сираков.

„Няма от какво да съм нервен. Искам и футболистите ми да се готвят спокойно. Мисля, че ако нашият отбор покаже това, което може, ще спечели без проблеми. С играта от последните две години ще намалим разликата в точките”, каза още изпълнителният директор на Левски.

„Не е приятно, когато треньорът не може да ползва всичките си футболисти, но смятам, че тези, които са в Левски трябва да защитават името на клуба, а и своето. Когато ти се отдаде шанс да играеш срещу ЦСКА трябва да го използваш”, отбеляза легендарният голмайстор на „сините”.

„Българските съдии се провалят в дербито, така че няма да се учудя, ако пак се получи по този начин”, допълни Наско Сираков.