„Аз смятам, че това е най-младият отбор в историята на Левски. Резултатите ще покажат дали това е добре. Имаме добър потенциал, зависи дали играчите ще го реализират. Оттук нататък отборът трябва да трупа игрова практика и самочувствие”, заяви изпълнителният директор на Левски Наско Сираков след последния мач от лагера на „сините” в Кипър срещу Артмедия, спечелен с 1:0.

„Всеки един от бразилците има добри качества. Ще им трябва време да свикнат. По принцип футболист, който играе за Левски, трябва да мисли и да излиза за победа във всяка среща”.

„Този отбор не е готов да излезе и да изиграе целия пролетен полусезон на едно високо ниво”, призна бившият голмайстор на Левски.

„Целите са ни да се класираме за Европейските турнири. Да мислим за титла е в сферите на фантастиката, след като първият отбор ни води с 13 точки. Ще направим всичко възможно да спечелим колкото може повече срещи”.

„На 1/4-финал играем в Ловеч, те са фаворити. Ако успеем да ги елиминираме, тогава целта ни ще бъде да вземем Купата. Далеч съм от мисълта да слагам напрежение върху нашите футболисти. Няма мач, от който да зависи бъдещето на един отбор.”

„На този етап е много трудно да намерим нападател, според мен ще трябва да играем с това, което имаме”.

Сираков коментира и ситуацията около Игор Томашич, който от лятото ще бъде свободен агент:

„На Томашич сме предложили договор преди 3 месеца, той има желание да играе някъде за повече пари. Ние сме му благодарни и ще направим всичко възможно да го задържим. Футболът в Левски няма да свърши без Игор”.