Здрав пердах ядоха националите на Димитър Пенев днес преди обяд на ст. „ Георги Аспарухов”. Футболистите на Левски, които са сред избранниците на националния селекционер предизвикаха спортно-техническия щаб на „сините” на мач в залата на стадиона.

Тренировката на шампионите бе днес преди обяд за тези, които няма да играят в контролата срещу Хасково.

Тимът на националите включваше Йовов, Телкийски, Томашич, Вагнер, Живко Миланов. Те бяха подпомогнати от македонския национал Дарко Тасевски и французина Седрик Бардон. От тази формация липсваше само един национал от Левски - контузения вратар Георги Петков.

В другия тим играха Наско Сираков, Станимир Стоилов, Цанко Цветанов и Емил Велев, подпомогнати от младежките национали Валери Домовчийски и Николай Димитров, както и от Георги Сърмов.

Въпреки заканите на националите Сираков и Ко поведе набързо с 5:0. Последва контузия на незаменимия Емил Велев и националите се посъвзеха. В крайна сметка мача завърши 10:7 за по – опитните.

За победителите пет гола и три асистенции записа Наско Сираков, с което показа на нападателите как трябва да играят. За победените три гола наниза Димитър Телкийски, който се пробуди след като угрозата за срамен резултат бе реална.

Юсеф Рабех и днес тренира индивидуално.

Другият изпълнителен директор на „сините” Константин Баждеков не взе участие в мача, което накара Стоилов да обяви, че само заради това разликата е толкова малка. Преди време Баждеков (на снимката) оцени на 6600 лева обувките на Стоилов.