Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви след мача с Локомотив, че разрешава на футболистите да разбият „Син Сити”, ако искат. „Удовлетворен съм, а също така и доволен. По-категоричен начин затвърдихме това, че сме най-добрият отбор. Не виждах толкова голове в нашата врата. Диктувахме играта и не позволихме на Локомотив дори и да помечтае”.

„Имаме един отличен треньор и всеки си знае задълженията и правата. Две години показваме на другите отбори пътя, по който трябва да вървят, но много от тях нямат очи и не искат да видят за какво става въпрос. Те трябва поне малко да се опитат да ни настигнат”, каза босът на „сините”.

„Нашата публика през цялата година беше великолепна. Едно огромно благодаря и да празнуват заедно с отбора. За трансфери ще говорим след това. Ще излезем максимално най-доброто, което имаме, защото искаме да спечелим Купата. Искаме финалът да се играе в Бургас, но по всяка вероятност ще играем в Стара Загора. Пуснал съм ги да правят каквото искат. Ако искат да разбият „Син Сити”, завърши Сираков.