„Има такива мачове и ги печели отборът, който иска победата през всичките 90 минути. В такива случаи и Господ помага, не може да лежиш по земята последните 15 минути, лекарите да влизат 10 пъти без повод. Господ ги наказа. ЦСКА отпадна по същия начин от евротурнирите през лятото. Докато се играе такъв селски футбол и публиката го харесва, ние ще сме на това дередже”, сподели след победата на Левски над Берое с 1:0 изпълнителният директор на Левски Наско Сираков.

„При всички положения ще участваме в европейските турнири. Не гледайте играта на Левски днес, трябва да се замислите за това, което правеше Берое”, добави той.

„Нашият отбор изпусна няколко положения, можеше още през първото полувреме да решим мача. Играхме днес на една разорана нива. На този терен няма да се играе догодина мач БероеЛевски, но не само този стадион няма да бъде лицензиран. Как се играе футбол на такъв терен. Само три четири стадиона ще бъдат лицензирани догодина”, заяви още легендата на „сините”.

„Спечелихме с характер. На този терен само с това може да се постигне успех. От години призовавам държавата да се включи във футбола, но никой не ме слуша. Стига се дотам някакви парвенюта и откровени мутри да казват, че аз съм злото във футбола в България, че съм кардинал. Държавата не иска да прочисти футбола”, продължи Наско Сираков.

Чуйте какво още сподели Сираков след днешното гостуване!!!