Преди 3 години аз поставих „план 2007” и тогава Тодор Батков го прие. Сега план 2009 го постави той, което е още по-отговорно и треньорския екип трябва сериозно да се замисли”, заяви изпълнителният директор на Левски Наско Сираков след като стана ясно, че той и Станимир Стоилов остават на работа в клуба.

„Смятам , че ще е много трудно да постигнем същите успехи на европейската сцена, както в последните години, имайки предвид българската футболна джунгла и условията, при които играем.

„Дай Боже на този изпълком да има сериозни промени, които да са от полза за българския футбол”.

„На българската сцена нашият отбор има невероятен потенциал, особено от тези играчи, които привлякохме сега”.

„Осъзнаваме, че при сегашното положение ще е много трудно да се борим за титлата. Гарантирам ви обаче, че през следващия сезон ще видите един нов Левски, който ще бъде още по-гладен за успехи от отбора преди 3 години”, обеща на феновете легендата на „синия” клуб.

„Мисля, че започна да се спекулира прекалено много с бъдещето на нашите футболисти. Още след мача ви обясних, че никой няма намерение да гони, да наказва или по някакъв начин да обижда ,който и да е от тези футболисти, които са в момента в отбора. Те имат запазено място на стената на славата завинаги, заради успехите в последните няколко години. Разбира се, след изиграването на оставащите 2 мача, ще се направи равносметка на играта на всички футболисти през тази година”, допълни Сираков.