Феновете на Левски събират агитка за гостуването на Лил. Записванията в Националния клуб на привържениците продължават до неделя, когато е крайният срок.

Запалянковците, които ще пътуват организирано и с автобус до Франция, трябва да платят по 199 евро.

„Сините” твърдят, че местата, които са останали свободни не са много. Предвидено е отпътуването да бъде в понеделник по обяд от националния стадион „Васил Левски”. Преди мача ще има две нощувки – във Виена и Брюксел. Връщането към София ще стартира веднага след мача, като ще има още едно преспиване.

Далеч по-мощна подкрепа очаква момчетата на Ясен Петров в мача срещу Литекс. Двубоят от А група е в понеделник вечерна на 25 октомври, но въпреки това, левскарите стягат силна агитка. Мачът е един от най-важните в първенството и се очаква публиката да удари здраво рамо на Левски.

По традиция „сините” ходят масово на двубоите в Ловеч, тъй като през последните години срещите между двата тима винаги са били с важно значение за шампионската титла.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg

--

Фирма MIRAGE TRAVEL AGENCY организира пътуване до Лил за мача на Левски в Лига Европа. Информация на тел. 988 02 16 или http://www.miragetravel.bg/