Футболистите на Левски разпуснаха преди първия си официален мач с филма „Последният ергенски запой”, научи Гонг. Левскарите отидоха организирано на кино, за да вдигнат още повече настроението си преди мача със Сант Жулия.

По информация на Гонг футболистите на Емил Велев са се скъсали от смях, наблюдавайки хитовата продукция. Подобна практика е типична за родните тимове преди важен двубой.

„Последният ергенски запой” е филм за шеметно ергенско парти, което се превръща в надпревара с времето.

След два дни Дъг трябва да се ожени. И той решава да си направи невероятно ергенско парти в града на забавленията – Лас Вегас. Заедно с двама приятели и бъдещия си зет, Дъг се впуска в незабравим запой.

На сутринта тримата шафери откриват в банята на хотелския апартамент тигър, в гардероба - бебе, но не и Дъг. И никой не помни какво се е случило предната вечер. Тримата шафери се опитват да разберат какво се е случило, като тръгват назад стъпка по стъпка.

Дали ще успеят да намерят навреме Дъг, за да може той да се ожени?

Режисьор на филма е Тод Филипс, който направи Доброто старо време (Old School 2003), а в ролите са Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифианакис и Хедър Греъм.