Не, не си мислите, че Левски е готов едва след една седмица тренировки. Просто момчетата на Емил Велев се заиграха в почивните часове между тежките занимания.

Най-напред тон дадоха младите. Нормално и реално, биха казали някои хора в родния футбол. Част от люлинската група показа, че умее добре играта на билярд. Най-висока класа демонстрира вратарят Митрев. Божката първо помогна с мъдри и професионални съвети на Балтанов, който отвя Ники Димитров. След това и сам показа, че е класа.

Наличието на джаги унищожи спокойствието на посетителите в хотела на шампионите. В тази дисциплина добра форма и възможности демонстрира македонецът Дарко Тасевски. Ниво държат Йовов и Владо Гаджев.

Има една игра, която наподобява хокей на лед. Е, точно на една такава маса стана и най-голямата дандания.

Двойките се оформиха - Йовов и Тасевски vs. Сърмов и Миланов. Първите залагаха на техника, а от другата страна бликаше сила и агресия. Второто спечели, но „феновете” предпочетоха загубилите Йовов и Тасевски.

„Феновете” ли? Най-заклетият почитател се оказа Зе Соарес. Песни, аплодисменти и диви викове - такава беше подкрепата, но не помогна... Екипът на Гонг снима таблото, а резултатът, разбира се, е избран произволно!