Един от основните фактори в Левски потвърди пред Гонг, че е вероятно „сините“ да привлекат мароканеца Рашид Хамдани, който е играч на Апоел Лимасол.

Футболистът играе като опорен халф, а от Левски чакат отговор по въпроса с неговото привличане. „Сините“ са доста активни на кипърския пазар, като наблюдаваха доста играчи, а успяха да привлекат и Рамос от Анортозис.

Рашид Хандами премина през лятото в Аполон Лимасол. От началото на сезона има зад гърба си 19 срещи и две отбелязани попадения. Преди това той е играл за Клермон и Нанси, а във визитката си има и два мача за националния тим на Мароко.

Интересен факт е, че от няколко седмици Рашид Хандами е съотборник с друг мароканец - Шакиб Бензукан, който преди време играеше за Левски.

Хандами е роден през 1985 година и е висок 176 сантиметра. Той е роден във Франция и няма да заема мястото на чужденец, ако изобщо се стигне до неговото привличане. При положение, че Левски вземе Хандами конкуренцията в средата на терена ще нарасне. В момента като титуляри в центъра на полузащитата играят Гаджев, Йовов и Тасевски.