Мениджърът на Левски Георги Иванов остана без половината си титуляри за мача със Спортист Своге на „Герена”. „Сините” посрещат „шоколадите” в събота от 19.30 часа.

Извън сметките са контузените Сърмов и Петков. Наказани са други двама твърди титуляри - Шакиб Бензукан и Седрик Бардон.

При това положение в състава на Левски ще настъпят доста промени за срещата с аутсайдера от Своге. За вратарската позиция ще се избира между Цветан Димитров и Божидар Митрев. В отбрана под въпрос е и Йордан Милиев, така че не е изключено да започнат Топузаков и Виктор Генев.

В средата на терена най-вероятно ще се заложи на Лъчезар Балтанов, който в последно време получава доверието на треньорския щаб.

Ето и цялата група от 19 футболисти, които попаднаха в разширения състав на Левски: Божидар Митрев, Цветан Димитров, Виктор Генев, Стефан Станчев, Петер Петраш, Елин Топузаков, Веселин Минев, Йордан Милиев, Владимир Гаджев, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Александър Александров, Христо Йовов, Дарко Тасевски, Жоазиньо, Николай Димитров, Димитър Телкийски, Мирослав Антонов и Еньо Кръстовчев.