Със „синя” сватба ще стартира новият сезон за Левски. Полузащитникът на тима Владимир Гаджев реши да сложи край на ергенския живот, и се венча за дългогодишната си приятелка Лилия само три дни преди старта на лятната подготовка.

Хубавата двойка сключи брак в столичната църква „Света София”, обградена само с най-близките приятели и роднини. Кумове на новото семейство станаха съотборникът на Влади Божидар Митрев и неговата половинка Десислава, разказа Ринг.бг.

Гаджев и Лили пристигнаха в църквата в стилна черна лимузина, а булката бе избрала традиционното снежнобяло за прелестната си рокля. Владимир бе в тон с любимата си, в черен костюм и бяла вратовръзка.

Останалите колеги на Влади не присъстваха на църковната церемония, но ще се присъединят към новосъздаденото семейство Гаджеви на купона след нея. Професионалният дълг на халфа пък ще отложи с известно време медения месец.

Ден по-рано, под венчило мина и футболистът на Сливен Мирослав Миндев, който каза „Да” на приятелката си Христина, на пищна сватба с 250 гости.

Гонг пожелава на младите семейства дълъг и щастлив семеен живот, и много наследници на футболния талант на татковците, и красотата на майките.