Емблематичният защитник на Левски Елин Топузаков днес празнува своя рожден ден. Любимецът на сините фенове днес става на 37 години и като че ли традиционно за него посреща личния си празник в работна атмосфера – на лагер с тима от Герена.

Елин Топузаков се присъединява към екипа на Левски през сезон 1995/96 от Димитровград. Първоначално нападател, Топчо претърпява остра трансформация в постовете си на терена. Той е преквалифициран в полузащитник, а след това и в защитник, където всъщност жъне най-големите си успехи.

Именно като сърцат бранител, Топузаков поема капитанската лента на тима от "Георги Аспарухов" и дълги години гордо извежда своите съотборници на терена. Своеобразен апогей в кариерата му се очертава участието му в последния дрийм тим на Левски от сезони 2005/06 и 2006/07. Тогава Топчо е един от стожерите на отбора, а феновете още помнят как големият капитан правеше последната почетна обиколна на пистата след поредната историческа победа на левскарите, сам, за да обере заслужените овации, да приеме, а и да даде още малко любов на привържениците.

Цялото ръководство на Левски, спортно-техническият щаб и играчите на клуба пожелават на лидера си здраве, щастие, лични и професионални успехи и много незабравими мигове с любимия отбор.

Екипът на Гонг се присъединява към благопожеланията!