Клубът на привържениците на Левски в град Сандански „Синя чета” е един от най- уважаваните в страната. Един от тарторите му Емил Кехайов е с голямо влияние сред "сините" привърженици не само в Югозападна България, но и из цялата страна.

Няма мач на Левски, където и да е из България, или Европа , на който да не присъстват привърженици на Левски от „Синя чета”. Така ще е и на мача с Лацио на 23 май, с който ще се отбележи стогодишнината на Левски.

„Приготвили сме се да бъдем към 100 човека, което не е никак малко за град като нашия, споделя Емил Кехайов, който живее с „Идеята Левски”. Ние ходим до Варна и Бургас, а в София не пропускаме мач. На 23-и е важно да сме на „Васил Левски”, не защото играем с Лацио, а защото Левски става на 100 години. Вярвам, убеден съм, че стадионът ще е препълнен и ние ще покажем, че отборът има бъдеще.”

Кехайов не пожела да сподели колко пари ще набавят от „Синя чета”, но наши източници от Сандански разкриха ,че става въпрос за 2000 лева, което е много солидна сума.

Сандански не е единствен случай за направени дарения във „Фонд 100” от страна на привърженици извън София. Само като пример можем да дадем тези от страна на Разград, Исперих, Червен бряг, "Сини хуни"-Перник и други.