Запалянковците на Левски стартираха нова инициатива, която трябва да роди стихосбирка. Автор на стихотворенията в нея е привърженик от Сектор Б.

Националния клуб на привържениците на „Левски” и Тръст „Синя България” проведоха дарителска кампания, в която за заклетия дългогодишен левскар Борис Бъчваров (Боре Поета) от с. Ягода, Старозагорско, и семейството му бяха събрани парични средства и подарени множество артикули на любимия син отбор. 

В продължение на тази похвална инициатива, се взе решение, отново със задружните усилия на левскарската общност, да се издаде стихосбирка на Боре (тъй като той и до ден днешен пише прекрасни стихове за любимия отбор), която ще бъде първата стихосбирка в България, посветена на „Левски”, писана от наистина един от Сектор Б! 
След издаването, приходите от продажби ще бъдат изпращани по банков път директно на Борис Бъчваров, с което дълготрайно ще се осигури финансова подкрепа на Боре, съпругата му и двете му прекрасни деца! 

Благородната кауза се организира от цялата синя общност и подробности за нея може да намерите на фейсбук страницата на „Сини инициативи”.  

Дарение от минимум 10 лева може да направите по банковата сметка на „Сини инициативи” или на място в магазина на НКП на бул. Тодор Александров 23 (като уточните, че искате да дарите за стихосбирката). След извършване на дарението, е необходимо с лично съобщение до страницата на „Сини инициативи” да изпратите на координатите си (телефон, имена и адрес), необходими за изпращане на стихосбирката по куриер за Ваша сметка. 

В случай, че Ви е по-удобно да я вземете от НКП на бул. Тодор Александров, просто упоменете това по време на даряването.