Защитникът на Локомотив Пд Фелисиен Сингбо ще бъде на разположение на треньора Иван Маринов за домакинството на „смърфовете” срещу Левски в края на следващата седмица. Днес бенинецът направи първа пълноценна тренировка, след като счупи ръката си в световната квалификация на своята родина срещу Мали.

На Сингбо е поставена шина, която няма да му попречи да играе официални срещи. Все още не е ясно дали бранителят ще започне като титуляр предстоящия мач с Пирин, защото му липсва игрови ритъм.

Сутрешната тренировка на „черно-белите” пропуснаха Красен Трифонов и Дани Кики. Първият има хронични проблеми в глезена, сокато младежкият национал Кики се оплаква от болки в адукторите. От натоварвания бяха освободени и футболистите, които играха за дублиращия отбор в Мездра вчера.

На индивидуални упражнения бе подложен Емил Стоев, който лекува разтежение в бедрото.

Тренировката на „смърфовете” бе първа след домакинската загуба от Локо Мз. Вчера феновете не позволиха на отбора да тренира. Въпреки слабата форма, лошите резултати и предупрежденията на публиката, играчите на Иван Маринов се подготвяха в добро настроение. Следващото занимание на Локо Пд е в 17 часа днес.