Спортният директор на Сливен Драголюб Симонович заяви, че наказанието, което му е наложено е правилно. Той призна, че пратил смс на шефа на съдиите Костадин Костадинов на следващия ден след мача с Пирин.

„Никога нямаше да изляза да говоря толкова силно, ако не се беше случило. Аз му казах още преди това на Костадин Костадинов, че това ще се случи. На всички е ясно защо Димо Момиров бе свален”, сподели сърбинът пред Ринг ТВ.

„Не сме виновни ние. Аз не атакувам сега съдията, а просто казвам, че ние трябваше да спечелим този мач, но има 10-15 ситуации, в които Сливен е ощетен. Има много големи съдийски грешки”, добави спортният директор на Сливен.

„Аз вчера предложих да коментирам с някой от съдийската комисия случилото се по време на мача, но ми отказаха. След мача имаше смс до Костадин Костадинов. След мача нито един от отбора на Сливен не е казал нищо за съдията”, каза още Симонович.

„На следващия ден пратих смс на Костадин Костадинов и му казах, че не е виновен и Радослав Станев, а е виновен Костадин Костадинов, че е пратил един слаб съдия. Наказанието ми е правилно, но искам да провокирам действия”, завърши Драголюб Симонович.