В една от най-добрите романтични комедии на 90-те години Джулия Робъртс играе ролята на Маги, която е изоставила толкова много женихи пред самия олтар, че става известна като „Булката беглец”. При водещата от „Планета ТВ” Симона Първанова, обаче става въпрос за окончателна раздяла с един единствен мъж. Точно когато всички очакваха след 10-годишна връзка Симона Първанова и Славчо Тошев да минат под звуците на Менделсон, атрактивната блондинка сложи край на дългия любовен романс.

Самата Симона бе лаконична в коментара си: „Когато любовта си отиде и връзката между двама човека се превърне в навик, достойната позиция е да сложиш край за да запазиш себеуважението си. Така направих и аз.”

В момента водещата е съсредоточила цялото си внимание в реализирането на предстоящи проекти заедно с ПР-а си Наско Лазаров.

Амбицията и волята за успех донесе и първата победа в живота на Симона откакто е сама. На традиционния дамски офроуд шампионат „Грация и мощ Балчик” 2009, като и в двата състезателни дни грациозното лице на Планета грабна отличия.

Тя се включи в надпреварата, като смая всички със сексапилана визия и напомни, че заслужено е една от малкото българки, заставали два пъти на корица на „Playboy”.

В състезанието с ATV-та, екстремната дама направи блестящ дебют в офроуда за „PRofile team”.

Красавицата зарадва почитателите на високите скорости и женската красота и спечели два приза. Симона получи приза за „Най-успешен дебют” и бе определена от всички присъстващи за „Мис Грация и мощ” - 2009.

Изпитала за пръв път тръпката от екстремното шофиране, красавицата се зарече да захвърли дамските коли и да се движи занапред с джип “Dodge”, който вече е набелязала.