Стоилов, Сираков и компания - стават ли? Треньорът разбира ли играта? Риторични въпроси, чиито отговори са ясни. Левски трябва да гласува вот на доверие. Този екип има желание и умения, за да води „сините”.

Събитията от вчера просто демонстрираха, че в Левски си говорят на различни езици. Не е лошо утре да си седнат на онези си неща и да се разберат, като мъже. Левски се нуждае не от оставки и заседания, а от много работа и бистър акъл.

Решения на няколко чаши уиски рядко водят след себе си позитивни резултати. Никой няма нужда от треньорска криза в Левски. Освен, разбира се, съперниците на „синия” клуб.

Стоилов и Сираков да си ходят моментално…но при отбора. Да набият чивиите на футболистите, защото формата е временна, а класата вечна.

Основната задача пред „синьото” треньорско ръководство е да върнат настроението в съблекалнята. Усмивките останаха в миналото, а вчера левскарите излязоха на тренировка все едно е задушница. Труден момент, но нали уж точно те правят хората по-силни.

Защо пък в България да не заработи печелившият модел от Англия - Стоилов като Сър Алекс, а Стойчо Младенов като Арсен Венгер! Звучи като научна фантастика, но какво пък? Има и почти невидими прилики!

Стоилов, който трябва да остане на „Герена” дълго време, поглежда към школата, точно както прави именитият шотландец. Младенов винаги е обичал да разчита на чужденци, също като французина Венгер. Нищо чудно след известно време и ЦСКА да излезе с единайсет чужденци, както редовно прави Арсенал. Жалко само, че не виждаме „сините” Скоулс и Роналдо, нито пък „червените” Фабрегас и Адебайор.

Макар, че всичко е въпрос и на фантазия!