Юношата на Левски Божидар Митрев ще се сбогува с публиката утре. Договорът на стража изтича и вече е ясно, че софиянецът си тръгва от „Герена“, откъдето стартира неговата кариера.

Митрев е любимец на феновете, защото никога не е крил симпатиите си към клуба. Въпреки че никога не е бил твърд титуляр, той може да се похвали с няколко шампионски титли и купи на страната с Левски. Митрев бе част от „Дрийм тима“ на „сините“, като дори записа два мача в групите на Шампионската лига – срещу Вердер в София и с Челси на „Стамфорд Брийдж“.

На този етап не е ясно дали утре Митрев ще получи възможност да играе в мача със Светкавица. По принцип твърд титуляр е Пламен Илиев, но не е изключено треньорският щаб на Левски да направи жест към Божо Митрев.

Със сигурност с „Герена“ се сбогуват Дарко Тасевски и Сержиньо Грийн, а най-вероятно последен мач ще изиграе и друг юноша на тима – Владимир Гаджев. Най-голяма е мистерията около най-изявеното име в Левски. Никой от клуба не казва дали Христо Йовов ще продължи да носи синия екип. Бижутера не крие, че има желание да продължи с футбола, но топката е в полето на новия треньор Илиан Илиев и на ръководството.