Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков сподели след победата с 1:0 над ЦСКА, че тимът е успял да се наложи над своя съперник, благодарение на сърцатата си игра. Наставникът отхвърли обвиненията, отправени от Стойчо Младенов, че пловдивчани са играли ръгби.

Двубоят се игра на „Лаута“, а единственото попадение реализира Гари още в 27-та секунда на срещата от 14-я кръг на А група.

„Радвам се на победата, защото я постигнахме над един много добър отбор. Постигнахме я с много себераздаване. Когато биеш силен отбор, не може да с не се радваш“, сподели Александър Станков.

„Изненадахме ги със сърцата игра и много себераздаване, знаехме, че само по този начин и с много дисциплина можем да ги победим. Тази победа не може да ни възгордее“, допълни наставникът на Локо Пд.

„Първо искам да изкажа благодарности на момчетата, на целия треньорски щаб и на ръководството, защото играем със сърце. Благодаря и на привържениците. Имаше подмятания, че това е отборът на сърцето ми. А аз съм професионалист и се радвам, че показахме добра игра“, сподели още треньорът.

„Ние играем добре, не играем ръгби. Това е игра за мъже, не да танцуваме или някакъв балет. Това е мъжки спорт и това ми беше едно от указанията – да стъпваме здраво в този двубой. Радвам се, че моите момчета подходиха по този начин. И мисля, че по желание, стръв, дух и страст превъзхождахме своя съперник.“

„Аз съм стъпил здраво на земята. Не се заблуждавам с нищо. Не крия, че и аз, и отборът сме щастливи, че сме на тази позиция. Радвам се от това, но това е временното класиране. Предстоят ни все още много мачове. Не искам да се палим бързо и да угасваме бързо“, завърши Сашо Станков.