Футболистите на Локомотив Пд ще бъдат надъхани в утрешното дерби срещу Левски с грандиозна заря, съобщиха от лагера на „черно-белите”. Феновете на домакините подготвят и хореография по трибуните, с уточнението, че тя ще бъде само репетиция за последния домакински мач на „смърфовете” за сезона срещу ЦСКА. Очакванията са капацитетът на „Лаута” да бъде запълнен до край утре.

Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба по обед. 7 каси около стадиона ще отворят врати в 12.30 часа, като цената на пропуските е обичайната – 3, 5 и 8 лева.

Освен това на полувремето ще има томбола за феновете на двата отбора. Всички, които са на стадиона, трябва да запазят входните си билети, тъй като с техните номера ще се теглят печелившите. Късметлиите ще си тръгнат от Лаута с награди от Рефан.

Междувременно от пресцентъра на полицията в Пловдив информираха, че 200 униформени, от които 40 жандармеристи, ще отговарят за реда преди, по време и след футболната среща. Движението в града ще се осъществява нормално, без да бъдат затваряни улици и булеварди.