Шестима футболисти ще подпишат нови договори с ЦСКА до няколко дни. Първите 100-процентови нови контракти ще парафират още днес преодстъпените в Сливен Александър Тонев и Атанас Зехиров. Спортно-техническия директор на ЦСКА Атанас Караиванов заяви, че заминава да подпише 3-годишно удължаване на договорите на двамата.

„Проверодхе разговори както с мениджърите, така и с футболистите, чиито контракти изтичат. Говорихме с Лъчо Танев за Павел Виданов и с Емил Данчев за Иван Караджов. С тях очакваме да няма никакви проблеми. Същата е и ситуацията с Маркиньос, който също ще продължи да бъде футболист на ЦСКА. Нормално е да коментираме бъдещето и на капитана Тодор Янчев. Ще му предложим още една година удължаване на договора. Той е важен за ЦСКА и е дал много на клуба”, коментира Караиванов. Той разкри, че нито един футболист не е отказал да подпише нов договор. „Никой не иска да си тръгва от ЦСКА”, каза Караиванов.

В същото време бившето пресаташе на БФС разкри, че спортно-техническото ръководство все още мисли за евентуалния нов договор на Викторс Морозс. „Неговият контракт също изтича това лято. Ще помислим още малко дали да му предложим нов”, каза Караиванов.