Шест гола не стигнаха на Черно море и Домжале да се победят в контрола. Мачът завърши 3:3. Бижев откри за моряците в 25-ата минута, а Вук изравни в 39-ата минута през първата част. Бижев вкара и след почивката, в 53-ата минута за 2:1, а крайното 3:3 оформи Петър Златинов от дузпа.

Още в началото на срещата, в 9-ата минута върната лошо към вратаря топка бе спечелена от Илия Николов, който изпревари нападател на Домжале.

В 25-ата минута Куриор получи топката от дясно в наказателното поле на Домжале и центрира по трева към Вилиян Бижев, който с крак отбеляза поредния си гол в контролите за Черно море.

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

В 27-ата минута вратарят Илия Николов излезе напред да изчисти една топка и я загуби, пред голлинията застана Стефан Станчев, който куриозно на два пъти с глава спаси вратата на Черно море от гол.

В 30-ата минута Иван Коконов стреля отдалеч, но право в ръцете на вратаря на словенците.

В 34-ата след корнер последва опасно разбъркване в пеналта на Черно море, но Сталев успя да избие в нов корнер.

В 39-ата минута центриране отдясно по нападението на Домжале завърши с гол, след като Слободан Вук изпревари Николов и засече топката във вратата на Черно море.

В 45-ата минута Шишич стреля отдалеч, вратарят на Черно море изби в корнер, а след него Вук прати топката във вратата на моряците, но бе отсъдена засада.

В 53-ата минута Бижев отблизо с крак вкара шестия си гол в контролите на Черно море. Веднага след това за втори път не бе зачетено попадение на Домжале заради засада.

В 59-ата минута 18-годишния Гирвала под плонжа на вратаря реализира за 2:2.

В 63-ата минута съдията не зачете за трети път гол на словенците заради засада.

В 72-ата минута след двойно подаване Руди изведе Домжале напред в резултата.

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

В 77-ата минута при борба за висока топка, защитник на Домжале удари Живко Атанасов по носа в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, която Златинов превърна в гол за крайното 3:3. Тогава избухна словесен спор между Никола Спасов и треньора на Домжале, който имаше претенции към съдията.

Черно море се завръща в България утре.

Черно море: Николов,Венков, Котев, Станчев, Клок, Сталев, Паланков, Буркхард, Коконов, Курьор, Бижев ( Атанасов, Стенио,Райков, Расим, Петков, Кулибали, Стоичков)

Светослав Табаков, специален пратеник на Gong.bg в Турция