Спортните журналисти в Пловдив бойкотираха пресконференцията на Локо Пд преди мача с Литекс, след като треньорът на „смърфовете” Наджи Шенсой командирова на нея треньора от школата Стойчо Драмов. Синът на бившия наставник на „черно-белите” Атанас Драмов се води помощник на косоваря на книга и седи на скамейката в официалните мачове, само защото притежава лиценз за асистент в „А” група.

Както е известно, Шенсой отказа да говори пред медиите след мача със Сливен, заради критиките към него. Недоволството сред журналистическата гилдия се разпали заради показния отказ на ексцентричния спец на пресконференцията да се яви някой от треньорите, които участват активно в тренировъчния процес. Такива са Добри Митов, Васил Камбуров и Чудомир Чокаров – Чудото.

Така Наджи Шенсой допълнително нагнети напрежение около себе си точно преди изключително важните и тежки мачове в края на първенството.

Огромна част от феновете на „смърфовете” също са набрали доста на треньора си. От фенклуба на Локомотив вече поискаха официално извинение от Шенсой заради словесните му своеволия и публичната атака срещу част от собствените му футболисти.