Старши треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой заяви, че от дълго време следи кариерата на наставника на Берое Илиан Илиев и знае, че гостуването в Стара Загора няма да е никак лесно.

„Очаква ни труден мач срещу Берое, който е воден от доста опитен треньор като Илиан Илиев. Него го познавам от Турция, когато играеше в Алтай Измир и представяше българския футбол на доста високо ниво и сега се доказва като треньор, и според мен, много мъдро и умно води отбора си към успех”, каза Шенсой.

„Берое играе доста тактически дисциплинирано, с голямо самочувствие, играят свободно, защото имат доста точки в актива си. След като победиха Черноморец в последния кръг, могат да правят и сметки за евротурнирите.”

„Играем с един отбор, който играе позитивен футбол, точно както и ние, и очаквам доста интересен и красив мач в Стара Загора. Нашият дух на игра е подобен на този на Берое, но ние сме малко под стрес заради малкия брой точки и не сме толкова спокойни, колкото са играчите на Берое.”

„Искам отборът да се освободи от този натиск и сега да компенсираме това, което можехме да вземем срещу Черно море и срещу ЦСКА в София. Опитваме се по всякакъв начин да коригираме грешките и да спрем да допускаме елементарни голове.”

„Георги Чиликов и Дани Кики са контузени и няма да бъдат в групата, но ние имам състав от 25 футболисти и всеки от тях ще покаже и ще даде всичко от себе си.”

„Борбата за оцеляване ще трае до последно, както горе битката за първото място ще бъде до последно, така и долу ще се играе до последния мач.”

„Някои футболисти имат лоши навици. Искам да се отнасят по-професионално на работа. На всеки футболист гледам по еднакъв начин и фланелка не се дава, а се взима. За нея трябва да се бориш, да я искаш, да показваш отношение на тренировки”, заяви треньорът на Локо Пловдив Наджи Шенсой.