Наджи Шенсой изчетка сериозно феновете на Локо Пд, като ги сравни с легендарната публика на Ливърпул. Косоварят благодари за „черно-белите” ултраси за подкрепата досега. Според него привържениците на Локо Пд вярват и подкрепят отбора си дори когато той играе слабо, а това е присъщо единствено на феновете на мърсисайдския колос.

„Искам да призова нашите фенове да ни подкрепят срещу Левски така, както в мачовете до момента. Радвам се, че хората проявиха търпение към нас. Ние им се отблагодаряваме с победи и добра игра. Надявам се да продължим така и на „Герена”. С вярата си в отбора и непрестанната подкрепа по време на мачовете, привържениците на Локомотив ми напомнят на тези на Ливърпул.”

Междувременно от клубът на привържениците на Локо Пд съобщиха, че желаещите да запишат за екскурзията до София могат да направя това във фен-магазина на „Лаута”. Цената за притежателитечленска карта е 6 лева, а за останалите 8 лева. Отпътуването за столицата е в деня на мача, събота, в 16 часа от стадион „Локомотив”.