Цяла компилация от култови фрази осигури на журналистите треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой ден преди важния мач на неговия отбор в Сливен. Косоварят атакува медии, ръководители и футболисти за това, че създават напрегната обстановка в лагера на тима.

Косоварят започна от журналистите, като според него някои от представителите на четвъртата власт целенасочено интригантства по негов адрес. „Не може някакви писачи да твърдят, че има бойкот срещу мен. Те нито са в съблекалнята, нито знаят, за какво става въпрос. Категорично заявявам, че бойкот няма. Не знам защо в България сте толкова негативно настроени и постоянно се чудите, каква интрига да измислите”, започна словоизлеянието си развълнуваният Шенсой.

Набързо той вкара в кюпа на своето недоволство и шефовете на Лаута. „Много съм разочарован от нашите ръководители, които в подобен момент трябва да застанат зад мен. Ако се налага, нека да говорят с главните редактори на въпросните медии и да им кажат, че кореспондентите им са лъжци. В Локомотив треньорският пост няма авторитет и аз не чувствам подкрепа”, добави Шенсой.

Косоварят подхвана и някои от своите играчи, без да назовава конкретни имена. „Аз знам, че двама-трима играчи са близки с някои журналисти и им говорят неверни неща. Аз обаче ще направя необходимото те да бъдат наказани и ще действам с тях, както го прави сицилианската мафия – ще изчакам подходящия момент и ще ги застрелям право в десятката”, закани се косоварят със сложен между веждите си показалец.