„Не мога да бъда доволен от играта и от резултата, защото ние винаги играем за три точки. Но когато е директен противник, и една точка е достатъчна,” коментира старши треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой след равенството 0:0 срещу Локомотив Мездра.

Шенсой изрази учудването си от недоброто състояние на терена на стадион „Георги Аспарухов”, където се игра мачът. „Миналата година играхме тук срещу Литекс финал за Купата, тогава аз бях в Пирин, и теренът беше като на „Уембли”, а за толкова кратко време, терена вече не е същия,” каза косоварят.

„Когато е 0:0, не можеш да кажеш, че хубав мач. За да е хубав, трябва да има голове,” продължи той. „Мисля, че и двата отбора се уплашиха, да не загубят, това повлия психологически. Имахме предимство, че играхме на „Герена”, но както казах, ме изненада теренът.”

Получилият травма Здравко Лазаров напусна терена още в 25-та минута, но Наджи Шенсой се надява да може да го използва отново още срещу Пирин на 2 април. „Здравко Лазаров изживява втора младост, в много добра форма е. Мисля, че ще се оправи до следващия мач, той е професионалист, знае как се пази режим, и се надявам да е добре,” обясни Шенсой.