Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че прегледите на Рафаел Бастос са минали добре и футболистът на практика е здрав. Той ще подпише договор със „сините“ в следващите часове.

„Бастос го прегледаха, здрав е. В неделя се прибират, а утре имат последна контрола. Със сигурност ще вземе още поне едно попълнение, което ще е в предната зона. Евентуално може още едно, което да е в защитата от ляво. Сигурно е, че ще вземем един нов. Имена обаче не мога да ви съобщя, всичко е наред“, коментира адвокатът ситуацията при „сините“.

„Днес трябва да оперират Антон Огнянов. Циркът е пълен. Професорът си отложи пътуване за Сочи, за да го оперира. Ние не можем два дни да го закараме в Инсбруг. Платени са билетите, както и операцията. Това е най-доброто решение за него. Професор Василев ни предложи двама специалисти. Единият немец, а другият австриец. Вторият бе свободен и ще го оперира. Поне три-четири месеца ще трябва да минат от последиците след травмата. Дано операцията да бъде успешна, пожелавам късмет на момчето. Ние сме Левски, плащаме си, само операцията на момчето е 10 000 евро“, отбеляза босът на Левски.

Той отрече, че „сините“ ще привличат Артур Енрике, но сподели, че има вариант Левски да вземе нов играч, който да е българин.