Шефът на „сините” фенове Владимир Владимиров заяви, че е сериозно притеснен от разкритията свързани с Тодор Батков, след осветляването на неговото досие.

„Не мога да коментирам. Не разбирам как е горд, че е от ДС. Някои твърдят, че докато е бил войник, са го накарали по заповед. Искам да кажа, че е хубаво да извадят досиетата на всички футболни президенти. Тогава ще коментираме кой какъв е. Това е на първо време”, сподели запалянкото.

„Идеите на Левски не са свързани с Държавна сигурност и такива работи, ето заради това ние сме притеснени. Искаме първо да говорим с него, а после ще се съберем и ще преценим, какво да правим. Съвсем нормално е реакциите сред феновете да бъдат негативни. Всеки си има право на мнение. Смятам, че повечето от хората от висшите етажи на футбола са или агенти, или мутри. Не сме обещавали, че няма да освиркваме Батков. Лично моята цел е отборът да върви. Аз не искам да освирквам никой, аз искам да подкрепям отбора. Хората обаче мислят по различен начин”, завърши Владимир Владимиров.