Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов заяви за Гонг, че според него Литекс е най-добрият отбор в България в момента. „Според мен и Литекс, и ЦСКА, заедно с Локомотив София ще поддържат битката до края. Кой ще успее никой не може да каже. Според мен Литекс има най-добрия отбор в България”, каза Панайотов.

„Готови сме за мъжка игра. Ще стане една битка и се надявам да вземем трите точки. Мен нищо не ме притеснява. Излизаме да играем за победа. Каквото се получи, това е. Единственият проблем преди мача е на Гаджев, който отпада заради контузия. Другите са на лице.

Като първи домакински мач за сезона мисля, че стадионът ще бъде пълен. Не мисля, че публиката няма да дойде”, допълни още Панайотов.

Бившият полузащитник заяви, че теренът на стадиона в Монтана е в перфектно състояние. „Подготвили сме добре терена. Той е в перфектно състояние. Надявам се и гостите да останат доволни”, каза още Панайотов.

Шефът на монтанци каза още, че неговият тим не е в борбата за оцеляване. „Не мисля, че играем за оцеляване. Имаме достатъчно добър отбор. Къде, как и по какъв начин ще се получат тези точки е въпрос на време. Мисля, че ще сме доволни да сме в десетката. В нашия отбор се стараем всичко да е нормално. Не мисля, че има проблеми. Всичко ще проличи в мачовете до края”, завърши Румен Панайотов.