Председателят на Съвета на Директорите и изпълнителен директор на Берое Илко Русев заяви, че отборът ще подходи сериозно за мача за Суперкупата срещу Лудогорец.

„Ще подходим сериозно за мача срещу Лудогорец. Подготовката е към края си. Това е първият мач, в който ще видим какво е състоянието на отбора преди участието в Лига Европа. Подхождаме сериозно и се надявам да бъдем по-радостните след края на мача“, коментира Русев.

„Ние ще продължим по пътя, който сме поели, откакто сме собственици. Мисля, че мястото ни е в първата половина на таблицата. В зависмост от изхода на първите срещи, които са срещу по-стойностните отбори от българското първенство, ще видим и какви цели може да преследваме. При всяко положение ако не се класираме в първата половина, това ще бъде един неуспех за нас“, добави председателят на Съвета на директорите на Берое.

„Продължаваме по същия начин на развитие на клуба. Искахме да подсилим отбора с няколко нови попълнения. Засега това все още не е факт. Само Благой Макенджиев привлякохме. Търсим футболисти, които сме сигурни, че ще бъдат подходящи за нашия отбор. Има още време и мисля, че ще се подсилим с някой нов футболист“, продължи изпълнителният директор на Берое.

„Ще се постараем да вдигнем нивото. Успехът през миналото първенство бе сериозен. С много труд и работа се надявам да надградим“, каза още Илко Русев.