Председателят на съвета на директорите в Берое Дамян Георгиев заяви, че отборът не е нито негов, нито на Илиян Илиев, а на феновете и те трябва да го подкрепят.

„Нормално е феновете да се притесняват, тъй като в отбора настъпиха много промени и някои футболисти си тръгнаха, както и треньорът. Въпреки това те трябва да подкрепят Берое”, сподели Георгиев за Гонг.

„Берое не е нито на Дамян, нито на Илиян. Берое е на феновете. Надявам се да продължат да подкрепят отбора. Някои хора се опитаха да направят, така че да намесят политиката в създалата се ситуация, но в това няма нищо вярно”, добави председателят на съвета на директорите в клуба.

„Ханс Кодрич вече подписа договор за две години. Той няма никакви проблеми с Петко Петков. Кодрич лично ще си избере екипа, с който ще работи в Берое”, каза шефът на Берое.

„Общинският съвет на сесията си на 24 юни може да реши всичко. Той може да предостави акциите на турския бизнесмен, но важното сега е, че Берое вече започна подготовка и има треньор”, заяви още Дамян Георгиев.