Шефовете на Лудогорец изразиха своето възмущение от организацията на стадион „Локомотив” от страна на домакините по време на двубоя между двата тима днес. Лудогорец спечели с 5:2, но напрежение избухна в ложата на спортното съоръжение. При четвъртия гол на Лудогорец домакините изразиха бурни претенции за засада, като гнева на публиката се насочи не само срещу рефера, а и срещу част от ръководството на Лудогорец, което бе заело полагащите се места в ложата на стадиона, които са в непосредствена близост до феновете.

Изпълнителният директор на тима Ангел Петричев, който се израдва на попадението, бе нападнат с псувни и плюнки от запалянко, намиращи се в непосредствена близост до местата за гости. Гардовете от частната охранителна фирма, която бе наета от домакините да се грижи за сигурността в ложата, не реагираха, като явно не бяха инструктирани предварително от домакините как да действат при такава ситуация. Човек от щаба на „орлите” опита да извика охраняващите полицаи, с което си навлече допълнителен гняв от страна на хората в ложата и бе изведен от ложата. След намесата на полицията най-дейния фен на Локомотив също бе отстранен.

В ложата от страна на Лудогорец освен Петричев бяха още пресаташето на клуба Влади Трифонов бяха още административния директор Георги Караманджуков и преводачката на Лудогорец. Собствениците Кирил и Георги Домучиеви не бяха на стадиона

След края на срещата от разградския отбор декларираха, че ще подадат жалба срещу организацията в ложата на домакините. Делегат на срещата бе шефа на комисията по етика и феърплей генерал Васил Василев, който е описал в доклада си ситуацията на централната трибуна.