Председателят на Управителния съвет на Пирин Гоце Делчев Антонио Сакаджийски смята, че феновете твърде рано през сезона искат оставки в клуба. Шефът отчете, че до момента неврокопчани са играли само срещу водещите отбори в А група, а тепърва предстоят по-леки мачове.

Днес пиринци загубиха с 1:5 от Литекс пред своята публика, която освирка отбора към края на мача от 4-ия кръг на А група.

„Нямам представа чия оставка искат феновете. Ходили са при кмета някакви емитари да искат оставки. Ако искат моята, ще напусна, само не знам къде ще бъде отборът тогава“, коментира босът.

„Съгласен, че може малко да липсва мотивация на футболистите, но едно е мач с Левски, с Литекс, с Локомотив Пловдив. Това са най-добрите отбори, на нас ни предстоят по-леки мачове. Нищо не е станало, остават още 34 кръга, ако не се лъжа. Продължаваме напред. Говорихме с момчетата, те искат да играят.“

„Може би прекалено лесно се предаваме. Вкарахме един гол, мисля, че се върнахме в мача, даже мислех, че ще направим нещо по-добро... Прекалено лесно се предаваме. Литекс е силен отбор, наистина, но не трябва да оправдаваме нашите момчета. Не знам – взеха си бележка, продължаваме напред. Санкция? Знам ли. Ще се съберем с ръководството, но дали ще се оправят нещата като ги глобим с по 200 лева. Според мен нещата са на психологическа основа, затова там ще работим първо“, завърши Сакаджийски.