Членът на Съвета на директорите на Берое Михаил Боиндруков говори след срещата с Локомотив София за впечатленията си от мача, целите пред отбора и бъдещето. Старозагорци спечелиха двубоя с 1:0 след автогол на Йордан Върбанов.

„Чисто футболно никога не се опитвам да правя оценка, защото си има специалисти за това. Наистина момчетата бяха малко затормозени и дори притеснени, но в крайна сметка играем с Локомотив София. Виждате ги, че играха и малко по-затворено. Те дойдоха да си гонят тяхната цел. Резултатът щом е добър, значи всичко завършва добре. В Монтана играхме много добре и загубихме три точки, сега мачът беше равностоен, но съдбата беше на наша страна този път", каза Боиндруков пред Beroe Online.

„Съгласен съм, че не показахме най-добрата си продукция. Ние сме правили много по-хубави мачове. Има цел поставена пред отбора и футболистите и тя е следната - да радваме тази прекрасна публика. От там нататък каквото дойде е добре дошло. Виждате, че се стараем да печелим точки. Но не на всяка цена. Не искаме да затормозяваме футболистите и да имат фикс идеи. Когато влязохме и събрахме футболистите 20 дни преди началото на първенството целта беше да останем в "А" група. Сега събрахме достатъчно точки. Победихме доста отбори навън и вкъщи. Ние сме отборът без загуба у дома. Иначе, усмихвайки се, ще кажа, че очакваме нещо. Говорили сме с футболистите, но това нека си останат клубни тайни. Шансовете на Берое не са минимални”, завърши той.