Португалската звезда на Локо Пд Сержиньо почерпи тази вечер своите съотборници за рождения му ден, който бе в събота. С разрешението на старши треньора Емил Велев , освен бонбони, на масата за вечеря имаше и по бира. Всички пиха за здравето на Сержиньо и за успешен сезон на отбора, на когото предстои участие след месец в Лига Европа.

Сержиньо празнува рождения си ден в събота в компанията на своя приятел Стефано Наполеони, с когото се познава от времето, когато двамата играеха в гръцкия Левадиакос, където италианецът играе и до този момент. Стефано е суперзвездата на гръцкия тим и голмайстор на тима.

Сержиньо стана на 27, а през лятото бе на гости на Стефано в Рим, като част от лятната му почивка. Освен там португалецът бе и в още няколко европейски града, естествено и в родната Португалия. Още докато бе в Рим Сержиньо покани Наполеони да му гостува в България и двамата бяха в заведение на собственика на Локо Пд Коко Динев на границата с Гърция.

В неделя Сержиньо отиде на лагер в Банско и още в понеделник сутринта трябваше да направи тестово бягане. Там се представи прилично, като не бе от най-издръжливите, но не бе и от първите отказали се от бягането.

„Много се радвам, че Стефано уважи рождения ми ден, заяви Сержиньо. Той е много добър футболист и човек. Няма да идва в Локо Пд, защото има оферти от водещи гръцки клубове. Покрай футбола направих много добри познанства. Аз се чувствам добре в Локо Пд и си желая единствено здраве. Сигурен съм, че пак ще радваме нашите фенове с добра и успешна игра. Надявам се да го направим и в Лига Европа.”

Екипът на Гонг желае на Сержиньо здраве , успехи с Локо Пд и скоро да намери принцесата на своя живот с която да се задоми.