Сержиньо Грийн отпразнува в петък 29-я си рожден ден, който го завари на лагер с Левски в Правец.

Серж, както му викат всички в клуба, взе участие и в двете тренировки, а вечерта получи разрешение от Георги Иванов да почерпи съотборниците си с по бира. Какво пиха за здравето на „лалето” треньорите си остана загадка.

След вечерята капитанът Христо йовов подари на рожденика партия шах, която завърши реми, което пък си беше направо подарък от Йовов към Грийн.

Грийн получи поздравления още на терена и от собственика на клуба Тодор Батков и мениджъра Георги Иванов. Ръководството, спортно-техническия щаб, съотборниците му и служителите на клуба, пожелаха на рожденика здраве, щастливи моменти в личния живот, както и много шампионски и незабравими мигове със „синята” фланелка.

Грийн е юноша на Аякс. През 2001 подписва първия си професионален договор с Хаарлем. През 2002 преминава във Валвайк. През 2005 е продаден на Фейенорд. В края на сезон 2008/09 договорът му с Фейенорд изтича и не е подновен. Сержиньо преминава във Витес със свободен трансфер. Там изиграва 18 мача и вкарва 2 гола.

През август 2010 подписва с Левски. Дебютира срещу Черноморец Бургас.Първият гол за Левски отбелязва срещу Гент в мач от Лига Европа. Бързо се утвърждава в отбора и става един от най-постоянните играчи на тима и любимец на „сините” привърженици.