Сектор Б започва своята подготовка за Вечното дерби с ЦСКА, което ще се проведе в 9-ия кръг на родното първенство. „Сините“ са публикували материал на страницата на „Фонд Сектор Б“ в социалната мрежа facebook.com.

Ето и част от написаното в публикацията:

Доказахме, че когато сме обединени около дадена кауза и я приемем със сърцето си за своя, нямаме граници при осъществяването й. Днес отново започваме кампания по събиране на средства за дербито! Нека всеки даде своя дан за Сектор Б и Левски.

Целта на нашата кауза днес е 7200 лева! Непостижимо за всеки друг, но не и за нас! Вече сме събирали подобна сума и вярваме, че и този път ще успеем. Единственото, което ни трябва, „са нашите задружни усилия“ и безграничната ни преданост към синята идея!

Нека всеки да подкрепи Фонд Сектор Б според своите възможности. Фонд Сектор Б е може би единственото място, където мерната стойност на парите е от второстепенно значение. За нас 1 лев и 100 лева имат еднакво изражение, защото са дарени доброволно, безкористно, честно, според възможностите на всеки в това трудно и изпитателно време за всеки обикновен българин. Защото с тези пари, вие показвате, че вярвате на нас, на Сектор Б и на нашия любим Левски!

Знаем колко гореща и лична е връзката на всеки един от вас със синия любим отбор. Знаем, че всеки от нас, като индивидуалист, напълно резонно, има моменти, в които изпитва резерви, презумпции, несъгласия, нетърпение спрямо един или друг фактор от огромната машина, която ние като публика и Левски като клуб, представляваме. Но знаем, че има и такива моменти, в които всички, без изключение, заставаме рамо до рамо, обединени, като юмрук, с пламък в очите и огън в сърцето, за да спечелим поредната битка! И така вече 100 години. 100 години слава, дързост и постоянство!