Запалянковците на Левски от НКП ще се постараят да мотивират допълнително „сините“ преди домакинството с Монтана. Ултрасите обявиха чрез своята страница nkp.bg, че ще присъстват на заниманието в четвъртък, което ще се проведе на официалния терен на стадион „Георги Аспарухов“. 

Ето и текста, който е публикуван в медията на феновете:

Заедно можем всичко! 

Заради борбата! Заради характера! Заради мъжеството! Заради всичко онова, което кара „сините” сърца да бият като едно.

Фенове и клуб си подават за пореден път ръка, за да вървят уверено към върха. Да възродят традициите и да изпълнят със смисъл веруюто „Левскар да си, братко, е дума велика! Левскар да си, братко, е чест!”. 

Този четвъртък вечерната тренировка на „сините” отваря врати за феновете. Защото те повярваха в момчетата на Стойчо Стоев, защото играчите имат нужда от подкрепа и импулс, защото Левски е силен, когато привърженици и клуб са заедно рамо до рамо! Защото заедно можем всичко!

Заповядайте в четвъртък, 13.08, след 19:00 часа пред тунела на сектор „В” на стадион „Георги Аспарухов”. Тренировката на официалния терен ще започне в 19:30 часа и ще е открита за феновете в първите 20 минути.  

Нека отборът чуе всеки левскарски глас и вик за победа, който да прелее в мощна подкрепа на трибуните на стадион „Георги Аспарухов” по време на домакинските мачове на тима.
Защото когато фенове и отбор са заедно им е исторически предопределено да спечелят своята битка.

Ела и подкрепи „сините”,

В радост и тъга, Левски е съдба!