Сектор А на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде открит на 23 април, в мач между Левски и Лудогорец. Това обяви един от клубните шефове Иво Тонев след Управителен съвет на ръководството.

"Планираме на 23 април, срещу Лудогорец, да открием Сектор А. Има процедура по лицензиране дотогава, която трябва да бъде извървяна. През следващата седмица господин Баждеков ще има отделни изяви пред медиите, за да може максимално ясно и точно да обясни всички неща, които сме предвидили за Сектор А," заяви Тонев.

Той разказа и интересни неща около цените на билетите и пакети за сектор А.

"Цените за четирите домакинства в Сектор А ще са от 25, 23 и 20 лева, в зависимост от различните блокове, в които са. Нашите привърженици, които си закупят пакет за 4-те мача за Сектор А, ще получат цена от 80, 70 и 60 лева. Имаме три ВИП зони, където цената за един мач е 90 лева, в най-централната зона, и 70 за по-страничните. Пакетните цени за там са 300 и 200 лева." 

"Във ВИП боксовете, които са 16 на брой, от които пет вече са продадени, плюс клубната ложа на Левски, имаме четири различни страни, са с цени от 6000, 5500, 5000 и 4500 лева. Тези цени са за 12 човека, като в цената са включени паркоместа на втория етаж, в сектор А. Ще се влиза направо в сектора, откъдето ще се качва за боксовете. В цената влиза и концертът на Куин, който е предвиден за юни месец. Тези, които си закупят ВИП бокс за тези четири мача, ще имат и 5% отстъпка за следващата година."