Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев коментира, че има изгледи Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ да бъде готов да посреща фенове още в края на септември месец 2015 година. Тонев обаче поясни в Спортно шоу Гонг, че това зависи от това дали ще се изгражда и козирка към трибуната. Ако има такава, строителството ще се забави малко заради спецификите на поставянето ѝ.

„Много е вероятно края на септември Сектор А да бъде готов да посреща фенове. Ако съумеем да поставим и козирка обаче, може да се забавим малко заради това. Козирката се поставя с много големи кранове и скеле пред трибуните. Така че, докато се поставя тя, трибуната ще е неизползваема. Не мога да кажа, дали ще започне строителство на Сектор Б. След като завършим Сектор А, искам да кажа някои неща, защото много се изговори в предишните месеци. Ние трябва да подходим много внимателно по отношение на строителството на другите сектори“, поясни Тонев.

На въпрос дали в Левски мислят за откриване на Сектор А, подобно на това на трибуна Моци на стадион Лудогорец Арена /с концерт на Цеца Величкович и други актуални изпълнители/, председателят на Управиелния съвет на тима от Герена каза: „Мисля, че е несериозно да говорим дали ще каним певици за отриването. Ако решим да правим нещо, няма да каним такъв тип изпълнители. Ние имаме друга визия“.