На пресконференцията, на която участваха Тони Здравков и Седрик Бардон, не бе подмината и темата за случилото се в Мездра преди дни. Французинът както винаги изрази своята позиция по темата и бе откровен в отговор на въпрос дали очаква и на него да му се случи нещо подобно, но с участието на феновете на Левски.

„Аз мисля, че нашите фенове никога не са го правили и никога няма да го направят, заяви своята надежда френския халф на шампионите. Според мен това е безобразна работа. Трябва да си много тъп да ходиш на мач и да искаш да се биеш, още повече с твоите футболисти. Аз не се притеснявам изобщо от нашите привърженици.”

Бардон бе помолен да коментира и как се чувства отново на позицията на атакуващия халф, където игра срещу Славия.

„Мога да кажа, че отдавна не съм играл на тази позиция, сподели Седрик. Една година в Кипър и тук откакто съм се върнал не съм играл там. В момента ми е малко трудно, но се надявам скоро, с повечето мачове и минути на тази позиция, да започна да играя по- добре.”

Тук се намеси старши треньорът Тони Здравков, който се пошегува, че ако на Седрик му е трудно, то няма проблем да го върнат на старата му позиция като опорен халф.