Френският халф на Левски Седрик Бардон бе доволен от победата над Миньор с 3:1 в мач, в който той вкара дузпа за да стане резултата 2:1.

„Важна победа за Левски, коментира Бардон. Сега отиваме в Ловеч добре подготвени за най- важния ни мач. На един много труден терен изиграхме един горе долу добър мач. Доволен съм, че днес имаше много желание и спортна злоба. Играхме срещу силен противник. Ние играхме като едно цяло и затова се получиха някои добри неща за нас.”

Бардон се нагърби в тежък и много отговорен момент да бие дузпата при резултат 1:1. Той не се поколеба и стреля точно от бялата точка.

„Не се поколебах аз да бия, заяви Седрик. Това ми е работата. Да вкарвам.И засега добре се справям.Още е много рано да гледаме разликата в точките между нас и Литекс. Има още много мачове. Накрая ще гледаме дали сме намалили или не разликата.”

За французина е имало дузпа, щом съдията я е дал.Той е оптимист за мача в Ловеч, защото очаква отбора да е два пъти по- концентриран от показаното срещу Миньор.