Малкият Кристиян Петков със сигурност е най-младият фен на Левски, присъствал на тренировка на шампионите през тази година. Той още се движи с бебешка количка, но вече може да се хвали, че е фен на „сините” и ги е виждал на живо. Е, това с хваленето ще е след някой и друг месец, когато Кристиян поотрастне. Засега за случката ще разказва неговия баща Петко Петков.

Бащата Петко е бивш футболист на Калиакра и сегашен служител на РПУ Каварна. Макар и да не играе вече активно, той не пропуска да посети стадиона. Откакто разбрал, че любимият му Левски ще се готви в Каварна, Петко не пропуска тренировка на тима. Преди обяд, когато времето не е толкова студено, Петко разхожда с количката и малкия Кристиян до стадиона.

Двамата, въпреки студеното време, изглеждат цялото занимание, като бебето естествено се топли в количката. Бащата използва случая да се консултира по здравни въпроси за контузиите си с доктор Жан Филипов.

Чаровната майка на Кристиян знае къде може да намери двамата си любими мъже – на тренировка на любимия им Левски. Нели Петкова наглежда малкия да не настине в студа. След поредното занимание на шампионите, семейство Петкови използва случая, за да се снима с Георги Иванов. Надяват се малкият Кристиян след време да стане футболист като баща си и голмайстор като Гонзо...

„Навремето, когато учех в Софийския университет в София, не пропусках мач на Левски в продължение на пет години, гордо заяви Петко Петков. Надявам се след време и Кристиян, когато порасне да разбере магията наречена „Левски” и да има възможност да гледа на живо любимия му отбор. На Левски пожелавам добра подготовка и успешна пролет в първенството.”