Старши треньорът на Черно море Александър Станков остана доволено т спечелената точка срещу шампиона Лудогорец в първи мач от втория кръг на А група. Двубоят, който се игра на стадион „Тича“ във варна приключи без голове – 0:0.

„Аз исках да зарадваме феновете с пълен успех. Съжалявам, че не успяхме да го направим. Не трябва да забравяме все пак, че играем срещу един от най-добрите отбори у нас. Имахме положения, и през първото, и през второто полувреме“, коментира Станков.

„Въпреки всичко в момчетата имаше малко пренапрежение и не се получиха някои неща, които бяхме замислили предварително. Спечелихме една точка, която за нас е важна, тъй като имаме трудна програма в началото.'

„Черно море е костелив орех за всичко отбори. Играем с много дух и желание. И миналата година Черно море имаше позитивни резултати срещу Лудогорец. Не винаги обаче се получава, че да победим“, каза още наставникът на „моряците“.

„Започнахме добре срещата, имахме и добри положения за гол, но в края на първото полувреме малко загубихме ритъм. През втората част действахме доста предпазливо, но да не забравяме все пак, че играхме срещу един от най-добрите отбори. Както ние, така и те имаха доста чисти положения за отбелязване на гол. Отчитам като позитивна спечелената точка срещу Лудогорец, въпреки че не изпълнихме всичко, което бяхме замислили.“